Håller föredrag om att
vara kvinna och företagare
Hur det är att vara kvinna och egen företagare ska Linda-Marie Karlsson, Smakbiten Karlskoga, berätta om på Conventum i Örebro i dag.

Linda-Marie är inbjuden till Moderaternas kommunala rikskonferens 2009 och kommer att berätta om hur det som kvinna har varit att starta och driva sitt företag SmakBiten.

- Det har gått två år nu sedan starten och i dag är jag glad att jag har de två åren bakom mig och resten framför mig, menar Linda-Marie. Det har varit riktigt tuffa år med en ständig kamp.

Det innebär att det varit en hel del upp men också litet ner, men att hon nu känner att hon kan andas ut. - Det känns bra nu, men jag tar ingenting för givet.
Linda på SmakBiten
Linda karlsson på SmakBiten
ska berätta om hur det är att
vara egen företagare


Man måste arbeta på och utvecklas hela tiden, säger Linda-Marie.

Hon har också fått en hel del respons på att hon är kvinna och egen företagare. Bland annat då inbjudan till Conventum i Örebro där hon kommer att få slåss om
publiken med betydligt mer rutinerade föreläsare.

- Mina kunder har gett mig en hel del feedback och tycker det är kul. Jag har också fått en stor stamkundskrets som återkommer till mig.

Samtidigt som Linda-Marie konstaterar att det kanske inte var lika lätt att vara kvinna som man i själva starten.
- Det är nog så att det är litet svårare för en kvinna att bli trodd på. Män tar nog för sig litet mer, avslutar hon.

Så här med facit i hand kan Linda-Marie pusta ut efter den lyckade debuten som föreläsare, vilket också innebar att hon kunde knyta viktiga - framför allt kvinnliga - kontakter, som hon hoppas kommer få stor betydelse hennes och SmakBitens framtid.

ur Kuriren 2009-04-25


 
script type="text/javascript"> Cufon.now();